Opret bruger

Her opretter du dig i AARHUSbolig - den fælles venteliste til almene boliger i Aarhus og omegn. Se vilkår her til højre.

Fornavn
Efternavn
C/O Fornavn
C/O Efternavn
Adresse
Postnummer
By
Land
Fødselsdato (Eks: 150278)
E-mail
Det er dit ansvar at vi har den rigtige e-mail adresse, så du kan modtage besked om tilbud.
Mobiltelefon
Det er dit ansvar at sørge for vi har dit rigtige mobil nummer, så du kan modtage besked om tilbud.
Fortrin
Aarhus Kommune og boligorganisationerne har indgået aftale om fortrin i udvalgte boligafdelinger med fleksibel udlejning. Fortrin prioriteret rækkefølge: 1) Arbejde 2) Videregående uddannelse. Du skal dokumentere, at du opfylder betingelserne for fortrin i forbindelse med underskrivelse af lejekontrakt.

Hvor mange skal bo i den nye bolig?

Antal voksne
Børn under 18 år
Vil du søge aktivt nu?
Tilbud
Det koster 100 kr. om året at stå på venteliste og få e-tilbud, dette er ren selvbetjening. Det koster yderligere 100 kr. at få tilbud som e-tilbud+, hvor du kan få hjælp fra boligorganisationerne til opskrivning samt besvarelse af tilbud.
Betaling

Vilkår for opnotering

  • Du skal være minimum 15 år før du kan oprette dig som bruger

  • Hvis du allerede er lejer i en af boligorganisationerne, skal du kontakte din boligorganisation for at få din eventuelle fortrinsret

  • Når du opretter dig som bruger, skal du svare "Ja" hvis du vil søge aktivt - eller "Nej" hvis du vil stå i bero

  • Du kan først logge dig ind via dit brugernummer, når vi har registreret din betaling.

Vilkår for tilbud

E-tilbud er ren selvbetjening. Her har du selv ansvaret for, at du kan modtage mails og/eller sms fra os. Dvs. du skal fx sikre, at:

  1. din mailadresse og/eller dit mobil nummer altid er korrekt/opdateret i vores system
  2. der er plads i din indbakke / at du kan modtage sms
  3. spamfiltre ikke blokerer vores mail

E-tilbud+ er på samme vis dit ansvar, at vi har din rigtige e-mail adresse og/eller mobil nr. Husk derfor at give os besked, hvis der er ændringer, og du ikke selv kan rette i personlige oplysninger på www.aarhusbolig.dk.

Priser

  • Det koster 100 kr. ialt om året at stå på venteliste og få advisering om tilbud via e-mail og/eller sms = E-tilbud.

  • Det koster 200 kr. ialt om året at stå på venteliste og få advisering om tilbud via e-mail og/eller sms = E-tilbud+                                Denne løsning giver mulighed for hjælp til opskrivning/svar på tilbud hos alle boligorganisationer.

Fornyelsesdato - forfaldsdato

Du skal forny din anciennitet årligt. Fornyelsesdatoen er årsdagen for din registrerede indmeldelse. (Er du indmeldt før 2011, vil datoen typisk være registreret som den 1.1.). AARHUSbolig sender opkrævninger ud samlet en gang om måneden. Derfor er fornyelsesdato og forfaldsdato på din opkrævning ikke nødvendigvis den samme. Du bevarer din anciennitet, så længe du betaler indenfor forfaldsdato.

Til top