Venteliste - Skal jeg søge eller ej?

Vi er glade for, at så mange er interesserede i en bolig hos os, og vi oplever, at vores boliger er meget efterspurgte. Aarhusbolig har over 120.000 tilmeldte, og over 50.000 mennesker er aktivt søgende.

Det er mange mennesker, og hos aarhusbolig.dk oplever vi desværre, at der er flere ansøgere, som ikke kender ventelistens regler. Det betyder, at vi spilder tid, som bliver til unødig ventetid - for dig og for alle andre på ventelisten.

Derfor er her fem gode råd til god køkultur på Aarhusbolig:

  • Svar altid på de tilbud, du får. Svarer du ikke, bliver din ansøgning sat i bero.
  • Skriv dig ikke op til hvad som helst. Vælg kun afdelinger, hvor du er reelt interesseret. Gå efter boligstørrelser, som matcher dine ønsker og behov. Der er for eksempel ingen grund til at søge en etværelses bolig, hvis I er fire i familien.
  • Sig endelig ja tak til en bolig, hvis du er interesseret i den. Også selvom du får den tilbudt som nummer 70. Når du får tilbuddet, så er det fordi, vi har vurderet, at der er en mulighed for, at du kan få den.
  • Sig kun ja tak til et tilbud om bolig, hvis du er reelt interesseret. Du bliver aldrig dårligere stillet af at sige nej tak.
  • Ønsker du ikke på nuværende tidspunkt at flytte, anbefaler vi, at du sætter din ansøgning i bero. Det kan du gøre på aarhusbolig.dk under ’din side’. At din ansøgning er sat i bero betyder, at du ikke længere vil modtage tilbud. Selvom du ikke modtager tilbud, så bevarer du din anciennitet, som du til enhver tid kan aktivere. Vi beregner nemlig din plads på ventelisten efter indmeldelsesdato.

  

Følger alle ansøgere disse fem råd, får vi en kortere og mere reel venteliste. Til glæde for alle.

Vi har produceret en kort video, som forklarer god køkultur på aarhusbolig.dk.

Se den her

For english version click here 

Alternate Text

klik på ovenstående link for at se videoen.

Til top