Generelt om Afd. 34 Vårkjærparken

Afdelingen er opført i 1971 som betonbyggeri i 4 etager. I alt 168 boliger fordelt på 1, 2, 3, 4 og 5 rums boliger. Der er lukket altan til alle lejligheder samt have til stuelejlighederne. Beliggende på Vårkjærvej 20-54, 8260 Viby J.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde 1 indekat. De specifikke regler for husdyrhold kan være forskellige fra afdeling til afdeling. Reglerne fremgår af afdelingens husorden eller husdyrreglement.
  • Udgifter ud over husleje: Varme afregnes efter forbrug i afdelingen. Vand og el afregnes efter måler.
  • Særlige vilkår: Afdelingen har A-ordning. Der er komfur og kølefryseskab i 2, 3, 4 og 5 vær. lejligheder, men kun 2 kogeplader og kølefryseskab i 1 vær. lejligheder. Der er fællesvaskeri mod betaling.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende i periferien af Viby i sydlig retning mod Stavtrup og Hasselager. Der er gode indkøbsmuligheder i Viby Centret som er beliggende i ca. 500-600 meters afstand. Derudover er der 300-400 meters afstand til dagligvarebutikkerne Kiwi, Fakta og Aldi. Der er såvel skole som børneinstitutioner i nærheden. Der er fælles antenneanlæg, hvor Stofa er signalleverandør. Lille kælderrum til alle lejligheder (undtaget ombyggede 1 værelses lejligheder).Der er mulighed for at leje carport/garage og ekstra kælderrum.Tildeling efter venteliste.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.alboa.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top