Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 67 Risskov Brynet

Lejlighed 1 værelser
6 boliger 34 m2
Indskud: 18.930 Kr.
Nettoleje 4.168 Kr.
A/c vand 132 Kr.
A/c varme 190 Kr.

Generelt om Afd. 67 Risskov Brynet

Afdelingen er en blanding af ungdomsboliger, lejligheder og rækkehuse, beliggende på adresserne Kongevellen 20 og Lorisloftet 12-30. 70 stk. 1-2 værelses ungdomsboliger og 31 familie boliger. De 3 og 4 værelses boliger lejes fortrinsvis ud til familier med børn. Ungdomsboligerne skal søges gennem www.ungdomsboligaarhus.dk Indvendig vedligeholdelse A-Ordning

  • Husdyr: En lille hund (10-15 kg) eller en kat er tilladt.
  • Udgifter ud over husleje: El betales direkte til leverandøren.
  • Særlige vilkår: Der er fællesvaskeri i afdelingen, i stueetagen på Kongevellen 20. Der er elevator i etagebyggeriet. Der er mulighed for at leje en parkeringsplads, i det underjordiske parkeringsanlæg. Lejer skal selv medbringe køle/fryseskab.
  • Yderligere info: Risskov Brynet er beliggende tæt på Risskov og Veri Centret. Der er altan eller terrasse til alle lejligheder og fælles tagterrasser. I rækkehusene er der en lille terrasse til hvert lejemål.
Afdeling Link til afdeling www.aabnet.dk/afdelinger/afdeling-67-risskov-brynet/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.aabnet.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top