Udskriv

Afd. 39 Søhesten

Lejlighed 1 værelser
27 boliger 41 m2
Indskud: 18.311 Kr.
Husleje 3.410 Kr.
A-C varme 300 Kr.
A-C vand 250 Kr.

Generelt om Afd. 39 Søhesten

Søhesten er placeret på Thomas Koppels Gade 8-26 og består af otte blokke i forskellige højder – alle med tagterrasse og alle med elevator. Der er 27 stk. 1-rums boliger, 48 stk. 2-rums boliger, 30 stk. 3-rums boliger og 33 stk. 4-rums boliger. Alle 2-, 3- og 4-rums boliger og halvdelen af de 1-rumsboliger har en altan/terrasse.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdeling
  • Udgifter ud over husleje: El betaltes direkte til selvvalgt leverandør. Vand og varme betales aconto over huslejen og afregnes en gang om året.
  • Særlige vilkår: Afdelingens er røgfri, og det gælder hele matriklen, både boliger, fællesarealer og udenomsarealer, og det gælder alle former for rygning. Der er fortrin til børnefamilier i 3- og 4-rums boligerne. Find mere materiale om boligerne på boligforeningens hjemmeside. Afdelingen har b-ordning (vedligeholdelseskonto)
  • Yderligere info: Søhesten, Ringgårdens nyeste afdeling, ligger på Godsbanen, hvor der er fuld gang i udviklingen fra industriområde til en ny kreativ bydel. Afdelingen vil først være indflytningsklar foråret 2021. Søhesten består at otte blokke/rækkehuse, der forskyder sig i forhold til hinanden. På hjørnet af Carl Blochs Gade og Thomas Koppels gade markerer bygningen sig i 10 etager. Herfra trapper højden nedad med en etage ad gangen for hver blok og slutter med tre etager i blokken længst mod syd. Det betyder at alle tagterrasser får masser af sol og udsigt til Godsbanen, Ringgadebroen, Aros mm. Alle lejemål er udstyret med komfur, emhætte og kølefrys. I stueetagen er der et stort forsamlingsrum med køkken, flere mindre rum som kan anvendes til forskellige formål. Der er fællesvaskeri med et tilhørende socialt rum samt to gæsteværelser. denne afdeling fortrin til børnefamilier i 3 og 4 rums boligerne. find mere materiale om boligerne på boligforeningens hjemmeside.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bf-ringgaarden.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top