Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

afd. 38 Bakkehusene

Rækkehus 4 værelser
25 boliger 115 m2
Indskud: 47.844 Kr.
Husleje 10.443 Kr.

Generelt om afd. 38 Bakkehusene

Bakkehusene er beliggende på Elmehøjen 90-184. Alle boligerne er rækkehuse i to plan. Der findes 22 stk 3-rums på 93m2, 13 stk 4-rums på 107m2 og 12 stk 4-rums på 115m2

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.
  • Udgifter ud over husleje: Vand og varme og afregnes direkte med leverandører. El afregnes direkte med selvvalgt leverandør.
  • Særlige vilkår: Afdelingen har et fælleshus, fællesvaskeri og to gæsteværelser. Boligen har vedligeholdelseskonto (B-ordning)
  • Yderligere info: Bakkehusene ligger på toppen af Lisbjerg Bakke med en vidunderlig og uforstyrret udsigt ned over Egådalen og ind mod Aarhus. Fra parkeringspladsen i nord spadserer man ned til sin bolig ad en bred gangsti, "Den sociale Åre", hvor man møder de andre beboere. Herfra går man til sin bolig ad smallere stier langs husene, hvor man kan få en snak med sin nabo henover stakittet, der indrammer de sydvendte gårdhaver. I den sydligste husrække opføres beboerhus med festsal, køkken og fællesvaskeri. Bakkehusene er delvist træbyggeri.
Afdeling Link til afdeling www.bf-ringgaarden.dk/vores-afdelinger/afdeling/?1-57
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bf-ringgaarden.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top