Udskriv

Afd. 35 Lærkehaven III

Rækkehus 3 værelser
17 boliger 103 m2
Indskud: 37.954 Kr.
Husleje 7.968 Kr.
Antenneafgift 145 Kr.

Generelt om Afd. 35 Lærkehaven III

Tæt/lav træ byggeri med delvis hvidpudset facader. Opført 2009/2010. Lærkehaven 1-65.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde max. 1 hund eller max. 1 udekat.
  • Udgifter ud over husleje: Afdelingen har ingen fælles varmeforsyning. Vand afregnes direkte til leverandør. El afregnes direkte til selvvalgt leverandør. Læs mere under om afdelingen.
  • Særlige vilkår: Boligerne har ikke køleskab. Afdelingen har ikke fællesvaskeri, men der er mulighed for at vaske i afd. 33s fællesvaskeri, hvis man anskaffer sig et vaskekort. Afdelingen har et fælles beboerhus til ca. 35 personer med træterrasse ud til regnvandssø, en fælles legeplads og fælles cykelskur. Boligen har vedligeholdelseskonto (B-ordning)
  • Yderligere info: Lærkehaven, afd. 35, i Lystrup er en passivhusbebyggelse. Det er huse med en meget kraftig isolering og genindvinding af varme fra alle rum. Indeklimaet i passivboligerne har vist sig at være rigtig godt for astmatikere. Husene er ikke tilsluttet et traditionelt varmesystem - altså ingen varmeregning, men til gengæld koster varmepumpen lidt på el-regningen. Forbruget af el i afdelingen ligger dog ikke meget over normalniveauet for danske husstande, så det betyder, at beboernes udgift til varme er ganske lav. Afdelingen, som består af 32 rækkehuse i to plan, har en hovedkonstruktion i træ, men fremstår udvendigt i hvidt facadepuds. Karakteristisk for den hvide bebyggelse er de markante lystårne, som indvendigt skaber en loftshøjde på ca. 5 m i en del af stuen på 1. sal. Fra køkkenalrum i stueetagen er der direkte udgang til en afskærmet terrasse. Afdelingen råder over et fælleshus, som beboerne kan leje. Afd. 35 modtog i 2012 NBO-prisen for Nordens bedste boligbyggeri. Afdelingen er en del af den samlede Lærkehavebebyggelse med i alt 122 klimavenlige boliger fordelt på tre afdelinger. Et landskabeligt bindeled mellem de tre bebyggelser er et stort vådområde, hvor regnvandet opsamles. Visionen for bebyggelsen var at kombinere arkitektur med de nyeste landvindinger inden for bæredygtighed.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bf-ringgaarden.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top