Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 23 Skovhøj

Seniorboliger 2 værelser
28 boliger 76 m2
Indskud: 19.781 Kr.
Nettoleje 6.925 Kr.

Generelt om Afd. 23 Skovhøj

Afdeling 23 Skovhøj 201 - 297 Seniorboliger der fortrinsvis udlejes til personer over 55 år uden hjemmeboende børn. 2-rums og 3-rums boliger på 75,5 m2 og 85,2 m2. 2 etagers blokke opført med massive træelementer.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde enten en hund (taskehund) med en skulderhøjde som fuldvoksen på max. 33 cm, eller en indekat. Husdyret skal registreres, og registrering kan ske ved henvendelse på afdelingens servicecenter.
  • Udgifter ud over husleje: El, vand og varme opkræves direkte fra forsyningsselskaberne.
  • Yderligere info: Seniorboligerne i Skovhøj er placeret på en bakke, hvormed der fra boligerne er en meget smuk udsigt.Der er 64 lejemål. De ni blokke i to etager er placeret på terrasser, så der skabes niveaufri adgang til alle boliger i stueetage. Boligerne er opført med massive træelementer, der for beboerne giver et godt indeklima, et lavere varmeforbrug og en god akustik. Adgang til øverste etage foregår via en udendørs ståltrappe.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bbbo.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top