AARHUSbolig ændrer gebyrsatsen for de tre måder du kan være tilmeldt ventelisten; Bero, E-tilbud og E-tilbud+: Se priser her

Du kan læse mere og eventuelt vælge en anden tilmelding, end den du har, her: læs mere her

 

Udskriv

Afd. 23 Skovhøj

Seniorboliger 3 værelser
36 boliger 86 m2
Indskud: 22.322 Kr.
Nettoleje 7.502 Kr.

Generelt om Afd. 23 Skovhøj

Afdeling 23 Skovhøj 201 - 297 Seniorboliger der fortrinsvis udlejes til personer over 55 år uden hjemmeboende børn. 2-rums og 3-rums boliger på 75,5 m2 og 85,2 m2. 2 etagers blokke opført med massive træelementer.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde enten en hund (taskehund) med en skulderhøjde som fuldvoksen på max. 33 cm, eller en indekat. Husdyret skal registreres, og registrering kan ske ved henvendelse på afdelingens servicecenter.
  • Udgifter ud over husleje: El, vand og varme opkræves direkte fra forsyningsselskaberne.
  • Yderligere info: Seniorboligerne i Skovhøj er placeret på en bakke, hvormed der fra boligerne er en meget smuk udsigt.Der er 64 lejemål. De ni blokke i to etager er placeret på terrasser, så der skabes niveaufri adgang til alle boliger i stueetage. Boligerne er opført med massive træelementer, der for beboerne giver et godt indeklima, et lavere varmeforbrug og en god akustik. Adgang til øverste etage foregår via en udendørs ståltrappe.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bbbo.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top