Har du problemer med at logge ind? klik her for mere information

Udskriv

Afd. 22 Sonnesgården

Seniorboliger 2 værelser
87 boliger 70 m2
Indskud: 136.868 Kr.
Nettoleje 5.465 Kr.
Antennebidrag 175 Kr.
A/C Varme 700 Kr.
A/C Varmt vand 150 Kr.
A/C Koldt vand 150 Kr.

Generelt om Afd. 22 Sonnesgården

Afdeling 22 Sonnesgården 14, 8000 Århus C Seniorboliger for personer over 55 år uden hjemmeboende børn. Murstensbyggeri i fem etager med elevator 95 boliger opført i 2003

  • Husdyr: Der må udelukkende holdes husdyr, der ikke kommer udenfor boligen, dog ikke hunde. Det er tilladt at have en indekat under forudsætning, at den ikke på nogen måde generer de øvrige beboere.
  • Udgifter ud over husleje: El betales ikke over huslejen
  • Særlige vilkår: Det skal bemærkes, at der bortset fra emhætte ikke medfølger nogen former for hårde hvidevarer. De kommende beboere skal således selv medbringe elkomfur, køle/fryseskab, samt vaskemaskine.
  • Yderligere info: Sonnesgården er en meget centralt beliggende bebyggelse lige ved Musikhuset. 71 af boligerne er såkaldte medejerboliger, hvor man ved første indflytning selv skal sørge for indretning af lejligheden med køkken, skillerum, gulve m.v. For medejerboligerne skal der betales en ejerandel på kr. 80.000,00 ved siden af den almindelige boligandel. Herudover skal beboerne selv betale for indretning af lejlighederne. De resterende 24 boliger er på forhånd indrettede. Afdelingen har et stort fælleshus som åbner mulighed for socialt samvær. Adgang til bebyggelsen foregår gennem en central elektrisk port med dørtelefon. Der er parkering i gården og uvedkommende har ikke adgang til bebyggelsen. Der er tale om et kvalitetsbyggeri med udsigt over byen i et attraktivt kvarter.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bbbo.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top