Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 31 Ellebrinken, CasaNova

Seniorboliger 2 værelser
8 boliger 67 m2
Indskud: 17.247 Kr.
Husleje 6.567 Kr.
Antenneafgift 323 Kr.

Generelt om Afd. 31 Ellebrinken, CasaNova

Tæt/lav træbyggeri i 2 plan opført 2003. 35 stk. 2-4 vær. Ellebrinken 176-236

  • Husdyr: Det er tilladt at holde max. én hund og én kat eller to katte pr. husstand. Se afdelingens ordensregler på vores hjemmeside for info omkring husdyrhold.
  • Udgifter ud over husleje: Afdelingen har en kollektiv aftale med YouSee, hvor der over huslejen betales for en lille tv-pakke, som kan opsiges med 1. måneds varsel. Vand og varme afregnes direkte til leverandørerne. El afregnes direkte til selvvalgt leverandør.
  • Særlige vilkår: Der er vaskemaskine og tørretumbler i alle boliger. Boligen har vedligeholdelseskonto (B-ordning)
  • Yderligere info: Afdelingen ligger på en skråning ned mod Ellebækken og grænser op til et åbent, grønt område. Byggeriet består af 3 ”længer” med tre boligtyper : 2 rums boliger beliggende enten i stueplan eller på 1. sal samt 3- og 4-rums boliger i flere planer. De nederste boliger har egen terrasse og have, mens de øverste har altaner. Byggeriet er træhuse opført efter det såkaldte Casa Nova koncept. Konceptet indebærer anvendelse af træ til alle husets konstruktioner ligesom husfacaderne hovedsagelig er beklædt med træ. Dette giver et sundt indeklima og et smukt og holdbart udseende. Afdelingen har store grønne områder med en god legeplads.
Afdeling Link til afdeling www.bf-ringgaarden.dk/vores-afdelinger/afdeling/?1-50
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bf-ringgaarden.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top