Udskriv

Afd. 80 - Knudrisrækkerne

Lejlighed 3 værelser
41 boliger 75 m2
Indskud: 34.181 Kr.
Boligleje 7.768 Kr.
Aconto vand 400 Kr.

Generelt om Afd. 80 - Knudrisrækkerne

Byggeriet er i 4 og 5 etager. Bebyggelsen er opført i beton og træ i 2022. Der er A-ordning. Knudrisgade 5 og Stålstien 9-13. 7 stk. 1-rums, 30 stk. 2-rums, 41 stk. 3-rums og 10 4-rums. Nogle 3-rums er i 2-plan. Der er ingen garderobeskabe. Nettoareal: Størrelsen af alle boligens rum, inkl. egne skille- og ydervægge, samt halvdelen af lejlighedsskel mod naboboliger. Bruttoareal: Nettoarealet inkl. andel af fællesareal, såsom trapperum, fællesrum, vaskeri mv.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at have husdyr.
  • Udgifter ud over husleje: Vand betales a/c over huslejen, varme afregnes direkte til AffaldVarme, el afregnes direkte til leverandør (Vi tilmelder til vindstød, hvis man ikke selv vælger anden leverandør). Tv og internet bestilles og betales direkte til Stofa.
  • Særlige vilkår: Der er kogeplader (afhængig af boligstørrelse er der 2 eller 4 kogezoner), ovn og emhætte. Der er lille køle-/fryseskab under køkkenbord i boliger under 60 m2. - I de resterende er der stort køle-/fryseskab i højskab. Nogle boliger er forberedt for opvaskemaskine (se plantegninger)
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende i Knudrisgade og Stålstien, tæt på centrum, letbane, daginstitution, skole og indkøb. Der er elevator. Bæredygtig byggeri helt ind i midtbyen, og med sine fem etager er den gamle bygning forvandlet til Aarhus’ højeste træhus. Nogle boliger har altan/terrasse (se plantegninger). Til 2, 3 og 4 rums boliger er der depotrum i boligen. Til 1 rums boliger er der depotskur udenfor boligen. Der er gæstebolig med te-køkken og toilet/bad. Fælleslokale med køkken. Der er fælles vaskeri mod betaling. Der er 36 alm. p-pladser, 2 handicap pladser og 2 pladser til el-biler. Der er cykel-parkering (nogle er overdækket).
Afdeling Link til afdeling www.bk-aarhus.dk/afdelinger/afdelinger-storage/afdeling-80/afdelingen/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bk-aarhus.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top