Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 29 Skejbytoften

Lejlighed 2 værelser
9 boliger 80 m2
Indskud: 19.775 Kr.
Husleje 8.003 Kr.
A-C varme 515 Kr.
A-C vand 294 Kr.
Etablering Bolignet Århus 12 Kr.

Generelt om Afd. 29 Skejbytoften

Tæt/lav byggeri opført 1998 i beton med rockletplader. 38 stk. 2-4 vær. Skejbytoften 106-182

  • Husdyr: Det er tilladt at holde hund og kat i afdelingen. Dog max. to husdyr pr. husstand. Se afdelingens ordensregler på vores hjemmeside for info omkring husdyrhold.
  • Udgifter ud over husleje: Der er mulighed for individuel tilslutning til bl.a. Stofa og Bolignet Aarhus. Vand og varme betales aconto over huslejen. El betales direkte til selvvalgt leverandør.
  • Særlige vilkår: Afdelingen har et fælles beboerhus med terrasse og grill samt en stor legeplads. Der er fællesvaskeri. Køleskab skal selv medbringes. Boligen har vedligeholdelseskonto (B-ordning)
  • Yderligere info: Økohuset er et vinderprojekt fra en arkitektkonkurrence udskrevet af Boligministeriet. Bebyggelsen omfatter såvel rækkehusboliger som etageboliger i et og to plan. Afdelingen er et økologisk forsøgsbyggeri med bl. a. solfangere til opvarmning af brugsvand, miljøvenligt materialevalg og overfladebehandlinger samt CTS-anlæg til overvågning af forbrug. Afdelingen udmærker sig desuden ved et markant bygningsdesign og en spændende boligindretning. Afdelingen råder ikke over garager.
Afdeling Link til afdeling www.bf-ringgaarden.dk/vores-afdelinger/afdeling/?1-48
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bf-ringgaarden.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top