Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 11 Odinsgaard

Lejlighed 3 værelser
40 boliger 81 m2
Indskud: 21.143 Kr.
Nettoleje 6.976 Kr.
A/C Varme 270 Kr.
A/C Varmt vand 210 Kr.
A/C Koldt vand 340 Kr.

Generelt om Afd. 11 Odinsgaard

Afdelingen har en central beliggenhed med kun 6 km til Aarhus Midtby og gode busforbindelser. Nærområdet byder på skøn natur ved Holmstrup- og Hasle Bakker, Holmstrup Skov og Marksø.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde 1-2 hunde eller katte.
  • Udgifter ud over husleje: El opkræves direkte fra forsyningsselskabet.
  • Særlige vilkår: Odinsgård er en afdeling beliggende på Stenaldervej, i smukke grønne omgivelser. Her er man et stenkast fra sø og skov og stisystem der går til Brabrand eller Tilst. I Odinsgård er der bolig til alle aldre. Afdelingen byder både på 1-værelses boliger til studerende og på 2-4 værelses boliger der både egner sig til enlige, børnefamilier og ældre. Der er elevator til de fleste boliger samt fællesvaskeri, gæsteværelse og selskabslokale. Især selskabslokalet danner rammer om mange aktiviteter og hyggelige arrangementer. Der er rig mulighed for indkøb i nærområdet og kort afstand til butikkerne ved Bilka i Tilst. Der er mange daginstitutioner i nærområdet og kort afstand til både Ellekærskolen, Egebakkeskolen og friskolen den Kulturelle Skole.
  • Yderligere info: Der er elevator til flere af boligerne.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bbbo.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top