Udskriv

Afd. 24 Præsteager

Rækkehus 3 værelser
9 boliger 85 m2
Indskud: 20.145 Kr.
Husleje 7.560 Kr.

Generelt om Afd. 24 Præsteager

Tæt/lav i 2 plan opført 1990 i let beton + mursten. 25 stk. 2-3 vær. 5 stk. ungdomsboliger. Præsteager 66-128

  • Husdyr: Det er tilladt at holde max. én hund eller én kat pr. husstand. Dog er det ikke tilladt at holde hund i ungdomsboligerne. På afdelingens område skal dyr være i snor.
  • Udgifter ud over husleje: Der er mulighed for individuel tilslutning til bl.a. YouSee. Vand og varme betales direkte til leverandørerne. El afregnes direkte til selvvalgt leverandør.
  • Særlige vilkår: Afdelingen har et fælleslokale til ca. 20 personer og flotte grønne fællesarealer. Der er fællesvaskeri. Boligen har vedligeholdelseskonto (B-ordning)
  • Yderligere info: Bebyggelsen Præsteager ligger højt placeret på en nordøstvendt skråning med en fantastisk udsigt: Egå Engsø i forgrunden og længere borte Aarhus Bugt og Mols. De store tagudhæng, skråtstillede karnapper og udvendige trappe, der giver adgang til boliger på førstesalen, skaber en markant og varieret arkitektur. Herudover er der et fint samspil mellem de gule bygninger og havelandskabet, hvor kurvede hække adskiller små private haver fra fælles grønne arealer. Byggeriet er da også præmieret af Aarhus Kommune.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bf-ringgaarden.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top