Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 62 Skejbyparken

Seniorboliger 2 værelser
10 boliger 65 m2
Indskud: 13.405 Kr.
Boligleje 5.611 Kr.
Aconto varme 735 Kr.

Generelt om Afd. 62 Skejbyparken

Byggeriet er i 2 og 3 etager. Bebyggelsen er opført i mursten i 2000. Lejemålene er i 1 eller 2 plan. Der er have til lejemålene i stueetagen. A-ordning. Beliggende Skejbyparken 276-326. 48 stk. 2-4., hvoraf 14 af boligerne fortrinsvis udlejes til personer over 55 år - uden hjemmeboende børn. Hvis det er samleveren/ægtefællen der er over 55 år, så SKAL man kontakte en boligorganisation og få samleveren/ægtefællen på ansøgningen.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat.
  • Udgifter ud over husleje: Varme afregnes a/c over huslejen. Vand og el afregnes direkte med leverandør. Fibia: Tv/internet bestilles og betales direkte til Fibia.
  • Særlige vilkår: Der er elevator i gadehusene. Der er komfur. Medbring selv køleskab. Der er ikke vaskeri. For enkelte af boligerne i denne afdeling gælder fortrinsreglen +55 uden hjemmeboende børn.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende på Skejbyparken. 50 m til daginstitution, 100 m til indkøb, 200 m til skole. Der er skur eller tremmerum til hvert lejemål.
Afdeling Link til afdeling www.bk-aarhus.dk/afdeling62
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bk-aarhus.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top