AARHUSbolig ændrer gebyrsatsen for de tre måder du kan være tilmeldt ventelisten; Bero, E-tilbud og E-tilbud+: Se priser her

Du kan læse mere og eventuelt vælge en anden tilmelding, end den du har, her: læs mere her

 

Udskriv

Afd. 62 Skejbyparken

Lejlighed 3 værelser
10 boliger 75 m2
Indskud: 15.489 Kr.
Boligleje 6.265 Kr.
Aconto varme 753 Kr.

Generelt om Afd. 62 Skejbyparken

Byggeriet er i 2 og 3 etager. Bebyggelsen er opført i mursten i 2000. Lejemålene er i 1 eller 2 plan. Der er have til lejemålene i stueetagen. A-ordning. Beliggende Skejbyparken 276-326. 48 stk. 2-4., hvoraf 14 af boligerne fortrinsvis udlejes til personer over 55 år - uden hjemmeboende børn. Hvis det er samleveren/ægtefællen der er over 55 år, så SKAL man kontakte en boligorganisation og få samleveren/ægtefællen på ansøgningen.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat.
  • Udgifter ud over husleje: Varme afregnes a/c over huslejen. Vand og el afregnes direkte med leverandør. Fibia: Tv/internet bestilles og betales direkte til Fibia.
  • Særlige vilkår: Der er elevator i gadehusene. Der er komfur. Medbring selv køleskab. Der er ikke vaskeri. For enkelte af boligerne i denne afdeling gælder fortrinsreglen +55 uden hjemmeboende børn.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende på Skejbyparken. 50 m til daginstitution, 100 m til indkøb, 200 m til skole. Der er skur eller tremmerum til hvert lejemål.
Afdeling Link til afdeling www.bk-aarhus.dk/afdeling62
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bk-aarhus.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top