Udskriv

Afd. 160 Ældreboliger Frederiksbjerg-bo

Seniorboliger 2 værelser
18 boliger 83 m2
Indskud: 12.180 Kr.
Nettoleje 6.350 Kr.
A/c varme 731 Kr.

Generelt om Afd. 160 Ældreboliger Frederiksbjerg-bo

Murstensbyggeri opført i 1917-1927 beliggende Søndre Ringgade 40+46 og Max Müllersgade 13. Stk 26 2-3 vær.Indvendig vedligeholselse B-ordning. Disse tre opgange er renoveret så de er velegnede til handicapboliger/pensionistboliger og kan defor kun søges af folkepensionister og personer der har at fysisk handicap. Afdelingen kan kun søges ved henvendelse til AAB

  • Husdyr: Husdyr er ikke tilladt.
  • Udgifter ud over husleje: El og antenne betales direkte til leverandøren.
  • Særlige vilkår: Der er fællesvaskeri i afdelingen. Lejer skal selv medbringe køleskab og fryser.OBS!!! Der kan IKKE søges om lån til depositum gennem Kommunen til denne afdeling.
  • Yderligere info: "Frederiksbjerg-Bo" er AAB´s største afdeling, der ligger centralt med 1 km. til midtbyen, med gode busforbindelse og mange indkøbsmuligheder. Byens største grønttorv ligger i nærheden. Der er mange beboeraktiviteter. Afdelingen som består af 5 forskellige karréer, har alle smukt indrettede gårdhaver til fri afbenyttelse for afdelingens beboere. Til hver lejlighed er der et pulterum, kælderrum kan lejes. Der er ingen altaner, enkelte er ved at få lavet altan. Tre opgange i denne afdeling er ældre/handicap venlige, disse tre opgange har elevator i gården.
Afdeling Link til afdeling www.aabnet.dk/afdelinger/afdeling-60-frederiksbjerg-bo/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.aabnet.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top