Udskriv

Afd. 79 Nordbjerg

Lejlighed 3 værelser
20 boliger 89 m2
Indskud: 38.706 Kr.
Boligleje 8.880 Kr.
Aconto vand 600 Kr.

Generelt om Afd. 79 Nordbjerg

Byggeriet er i 5 etager. Bebyggelsen er opført i 2022. Der er A-ordning. Randersvej 125 og Malmøgade 3A 31 stk. familieboliger: 11 stk. 2-rums, 14 stk. 3-rums, 6 stk. 4-rums. Der er garderobeskab undtagen i 5 stk. boliger på 52 m2 på Malmøgade i blok 10. Nettoareal: Størrelsen af alle boligens rum, inkl. egne skille- og ydervægge, samt halvdelen af lejlighedsskel mod naboboliger. Bruttoareal: Nettoarealet inkl. andel af fællesareal, såsom trapperum mv.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at have husdyr
  • Udgifter ud over husleje: Vand betales a/c over huslejen. Varme og el afregnes direkte til leverandør (Vi tilmelder til vindstød, hvis man ikke selv vælger anden leverandør). Fibia: Tv/internet bestilles og betales direkte til Fibia. Indskud er med forbehold for byggeregnskab.
  • Særlige vilkår: Der er induktionskogeplader, ovn og emhætte. Medbring selv køle/fryseskab, dette skal kunne indgå i et 60 cm skab. Typisk hedder indbygningsbredden 56 cm og skabet er 192 cm højt. Der er ingen opvaskemaskine men der er forberedt til dette. (se plantegning) Ingen fælles vaskeri, men forberedt til vaskemaskine. I boligen kan der være både hvide vægge og betonvægge. Hvide vægge er spartlede og malede. Grå betonvægge er overfladebehandlet med støvbinder/lak. Vægge må ikke tapetseres. Der må gerne bores huller til hylder, billeder mv. i vægge. Ønskes betonvægge malerbehandlet, skal det aftales med den pågældende inspektør, og evt. behandling af betonvægge skal ske efter en bestemt anvisning. 3 og 4 rums boligerne udlejes med fortrin til ansøgere med 1 eller flere børn under 18 år. Der er 17 stk. p-pladser i garageanlæg til leje efter venteliste (pladserne kan kun lejes igennem Boligkontoret Århus indtil 15.10.2030).
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende ved Randersvej, tæt på centrum, letbane, daginstitution, skole og indkøb. Der er elevator. Boligerne har altan. Der er et depotrum på ca. 2-4 m2 placeret i boligen. Der er forberedt for vaskemaskine. Der er cykel-parkering 2-3 stk. pr. bolig.
Afdeling Link til afdeling bk-aarhus.dk/selskabs-og-afdelingshjemmesider/boligkontoret-aarhus/afdelinger/79-nordbjerg/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bk-aarhus.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top