Har du problemer med at logge ind? klik her for mere information

Udskriv

Afd. 04 Skovkanten

Lejlighed 2 værelser
23 boliger 53 m2
Indskud: 9.000 Kr.
Nettoleje 3.252 Kr.
A/c varme 590 Kr.

Generelt om Afd. 04 Skovkanten

Murstenbyggeri opført i 1921. Beliggende Skovvangsvej 224-236, C. Adelers Gade 21-23. 47 stk. 2 – 3 rums boliger. Indvendig vedligeholdelse B-ordning.

  • Husdyr: 2 husdyr er tilladt.(Kamp-og muskelhunde er ikke tilladt). Se i afdelingens ordensreglement for nærmere info (www.aabnet.dk)
  • Udgifter ud over husleje: El og antenne afregnes direkte til leverandøren.
  • Særlige vilkår: Der er fællesvaskeri i afdelingen. Køleskab og fryser skal lejer selv medbringe. I 2020/21 skal der etableres badeværelser i næsten alle boliger. Dette medfører for nogle boliger en m2 forøgelse, samt en huslejestigning for alle lejemål. Byggeperiode pr. lejemål forventes at vare 3 mdr. hvori køkkenet ikke kan benyttes.
  • Yderligere info: "Skovkanten " er beliggende tæt ved Riis Skov og bugten. På Trøjborg er der gode indkøbsmuligheder og gode busforbindelser. Der er en meget hyggelig gårdhave. Der er pulterum til hver lejlighed og kælderrum som kan lejes. Enkelte lejligheder har fælles bad og toilet, modernisering af disse vil ske løbende. Der er ingen elevator. Der er selskabslokaler, som kan lejes af afdelingens beboere.
Afdeling Link til afdeling www.aabnet.dk/afdelinger/afdeling-04-skovkanten/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.aabnet.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top