Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 17 Skovhøj

Seniorboliger 3 værelser
30 boliger 102 m2
Indskud: 22.500 Kr.
Boligleje, hens.vedl.konto 7.849 Kr.
Antennebidrag 227 Kr.

Generelt om Afd. 17 Skovhøj

2 etages byggeri opført i 2003-04 i gule mursten. Beliggende Skovhøj 22-98. 50 boliger 2-4 vær. Fortrinsret til ansøgere på 55 år og derover. Indvendig vedligeholdelse A-ordning.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr eller modtage besøg, hvor pågældende medbringer en kamp- eller muskelhund samt blanding heraf.Der er dog mulighed for at ansøge om tilladelse til hold af servicehund.
  • Udgifter ud over husleje: El, vand og varme afregnes til leverandør.
  • Særlige vilkår: Der er ikke fælles vaskeri. Lejer skal selv medbringe Keramiske kogeplader til indbygning i bordplade, indbygningsovn og køleskab/fryser. Boligen har A-ordning.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende i Hasselager. De 50 boliger i Skovhøj er placeret på en bakkeø mod vest. Et langstrakt torv ved ankomstområdet binder bebyggelsen sammen og grundens kuperede terræn giver varierede uderum med plads til lokale fællesaktiviteter. De 2-2½ etages bygninger er opført med massive træelementer som indervægge, der giver et godt indeklima, et lavere varmeforbrug og en god akustik. Der er indrettet parkeringspladser i umiddelbar nærhed af boligerne. Selskabslokale med plads til 100 personer. Afstanden til Århus C er 10 km.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.aarhusomegn.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top