AARHUSbolig ændrer gebyrsatsen for de tre måder du kan være tilmeldt ventelisten; Bero, E-tilbud og E-tilbud+: Se priser her

Du kan læse mere og eventuelt vælge en anden tilmelding, end den du har, her: læs mere her

 

Udskriv

Afd. 17 Skovhøj

Seniorboliger 3 værelser
30 boliger 102 m2
Indskud: 22.500 Kr.
Boligleje, hens.vedl.konto 7.849 Kr.
Antennebidrag 227 Kr.

Generelt om Afd. 17 Skovhøj

2 etages byggeri opført i 2003-04 i gule mursten. Beliggende Skovhøj 22-98. 50 boliger 2-4 vær. Fortrinsret til ansøgere på 55 år og derover. Indvendig vedligeholdelse B-ordning.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr eller modtage besøg, hvor pågældende medbringer en kamp- eller muskelhund samt blanding heraf.Der er dog mulighed for at ansøge om tilladelse til hold af servicehund.
  • Udgifter ud over husleje: El, vand og varme afregnes til leverandør.
  • Særlige vilkår: Der er ikke fælles vaskeri. Lejer skal selv medbringe Keramiske kogeplader til indbygning i bordplade, indbygningsovn og køleskab/fryser.Boligen har B-ordning Vi gør opmærksom på, at lejemålet istandsættes i løbet af de første 14 dage af lejeperioden. Derfor må du påregne håndværkere i lejemålet i de første 14 dage.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende i Hasselager. De 50 boliger i Skovhøj er placeret på en bakkeø mod vest. Et langstrakt torv ved ankomstområdet binder bebyggelsen sammen og grundens kuperede terræn giver varierede uderum med plads til lokale fællesaktiviteter. De 2-2½ etages bygninger er opført med massive træelementer som indervægge, der giver et godt indeklima, et lavere varmeforbrug og en god akustik. Der er indrettet parkeringspladser i umiddelbar nærhed af boligerne. Selskabslokale med plads til 100 personer. Afstanden til Århus C er 10 km.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.aarhusomegn.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top