Det årlige gebyr for at stå på venteliste ændrer sig. Du modtager besked via mail eller pr. brev.
Mails og breve udsendes i uge 46 og 47.

Har du ikke fået en mail fra os, så log ind og se om du har registreret din mail korrekt.

 Læs mere om gebyrændringerne her 

 

Udskriv

Afd. 17 Skovhøj

Seniorboliger 4 værelser
4 boliger 111 m2
Indskud: 23.230 Kr.
Boligleje, hens.vedl.konto 7.980 Kr.
Antennebidrag 205 Kr.

Generelt om Afd. 17 Skovhøj

2 etages byggeri opført i 2003-04 i gule mursten. Beliggende Skovhøj 22-98. 50 boliger 2-4 vær. Fortrinsret til ansøgere på 55 år og derover. Indvendig vedligeholdelse B-ordning.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr eller modtage besøg, hvor pågældende medbringer en kamp- eller muskelhund samt blanding heraf.Der er dog mulighed for at ansøge om tilladelse til hold af servicehund.
  • Udgifter ud over husleje: El, vand og varme afregnes til leverandør.
  • Særlige vilkår: Der er ikke fælles vaskeri. Lejer skal selv medbringe Keramiske kogeplader til indbygning i bordplade, indbygningsovn og køleskab/fryser.Boligen har B-ordning Vi gør opmærksom på, at lejemålet istandsættes i løbet af de første 14 dage af lejeperioden. Derfor må du påregne håndværkere i lejemålet i de første 14 dage.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende i Hasselager. De 50 boliger i Skovhøj er placeret på en bakkeø mod vest. Et langstrakt torv ved ankomstområdet binder bebyggelsen sammen og grundens kuperede terræn giver varierede uderum med plads til lokale fællesaktiviteter. De 2-2½ etages bygninger er opført med massive træelementer som indervægge, der giver et godt indeklima, et lavere varmeforbrug og en god akustik. Der er indrettet parkeringspladser i umiddelbar nærhed af boligerne. Selskabslokale med plads til 100 personer. Afstanden til Århus C er 10 km.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.aarhusomegn.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top