Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 15A Holme Byvej

Lejlighed 1 værelser
6 boliger 60 m2
Indskud: 14.220 Kr.
Husleje 5.341 Kr.
A-C varme 414 Kr.
A-C vand 166 Kr.

Generelt om Afd. 15A Holme Byvej

Blandet byggeri, 1 & 2 etager opført 1968-69 i mursten. 40 stk. 1-4 vær. 4 stk. ungdomsboliger. Holme Byvej 25-33 P. Langs Vej 2A-2E

  • Husdyr: Det er tilladt at holde max. én kat pr. husstand. På afdelingens område skal katte være i snor. Se afdelingens ordensregler på vores hjemmeside for info omkring husdyrhold.
  • Udgifter ud over husleje: Der er mulighed for individuel tilslutning til bl.a. YouSee. Vand og varme betales aconto over huslejen. El betales direkte til selvvalgt leverandør.
  • Særlige vilkår: Fællesvaskeri Der er dørtelefon i afdelingen. Boligen har vedligeholdelseskonto (B-ordning)
  • Yderligere info: Afdelingen på Holme Byvej ligger tæt ved skole, kirke og butikker, og bussen holder lige ved døren. Afdelingen har fået lidt tilbygninger gennem årene. Den oprindelige del med 40 boliger er fra 1968-69 og opført i mursten. I mange år husede afdelingen både bank og brugsforening, men begge lejemål blev ophævet, og det blev besluttet i 1993 at indrette fire ungdomsboliger med små haver. Endvidere vedtog man i 2009 at opføre seniorboliger på et uudnyttet areal der tidligere blev brugt som køkkenhaver. Det blev til fem lavenergi-rækkehuse som er bygget i træ. Afdelingen deler stort grønt areal og varmemester med naboafdelingen afd. 15.
Afdeling Link til afdeling www.bf-ringgaarden.dk/vores-afdelinger/afdeling/?1-25
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bf-ringgaarden.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top