Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 64 Ved Skoven

Seniorboliger 3 værelser
13 boliger 90 m2
Indskud: 26.950 Kr.
Nettoleje 7.131 Kr.
A/c el 605 Kr.
A/c vand 372 Kr.
A/c varme 615 Kr.

Generelt om Afd. 64 Ved Skoven

Elementbyggeri med murede facader i 4 etager. Opført 2009-2010. Beliggende Vintervej 56-72, 8210 Århus V. Der er 50 st. 2-4 rums boliger. Indvendig vedligeholdelse: B-ordning

  • Husdyr: Husdyr er ikke tilladt.
  • Udgifter ud over husleje: Udgifter udover huslejen: Antenne afregnes dirkete med leverandøren. Der er antenneanlæg til Bolignet, Stofa og TDC.
  • Særlige vilkår: Køleskab og fryser skal lejer selv medbringe. Der er forberedt til vaskemaskine og kondenstørretumbler i badeværelset.
  • Yderligere info: Senoirboligerne er beliggende i Hasle nær Aarhus V og få kilomenter fra Aarhus C. Der er indkøbsmuligheder i nærområdet og gode busforbindelser til Aarhus C. Afdelingen har gårdhave og elevator til dele af bebyggelsen. Boligerne har tilhørende pulterum i kælderen. Der er et stort selskabslokale beliggende i naboafdelingen, som kan lejes af afdelingens beboere.
Afdeling Link til afdeling www.aabnet.dk/afdelinger/afdeling-64-ved-skoven/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.aabnet.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top