Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 79 Nordbjerg

Lejlighed 2 værelser
5 boliger 52 m2
Indskud: 27.925 Kr.
Boligleje 6.406 Kr.
Aconto vand 400 Kr.

Generelt om Afd. 79 Nordbjerg

Byggeriet er i 5 etager. Bebyggelsen er opført i 2022. Der er A-ordning. Randersvej 125 og Malmøgade 3A 31 stk. familieboliger: 11 stk. 2-rums, 14 stk. 3-rums, 6 stk. 4-rums. Der er garderobeskab undtagen i 5 stk. boliger på 52 m2 på Malmøgade i blok 10. Nettoareal: Størrelsen af alle boligens rum, inkl. egne skille- og ydervægge, samt halvdelen af lejlighedsskel mod naboboliger. Bruttoareal: Nettoarealet inkl. andel af fællesareal, såsom trapperum mv.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at have husdyr
  • Udgifter ud over husleje: Vand betales a/c over huslejen. Varme og el afregnes direkte til leverandør (Vi tilmelder til vindstød, hvis man ikke selv vælger anden leverandør). Fibia: Tv/internet bestilles og betales direkte til Fibia. Indskud er med forbehold for byggeregnskab.
  • Særlige vilkår: Der er induktionskogeplader, ovn og emhætte. Medbring selv køle/fryseskab, dette skal kunne indgå i et 60 cm skab. Typisk hedder indbygningsbredden 56 cm og skabet er 192 cm højt. Der er ingen opvaskemaskine men der er forberedt til dette. (se plantegning) Ingen fælles vaskeri, men forberedt til vaskemaskine. I boligen kan der være både hvide vægge og betonvægge. Hvide vægge er spartlede og malede. Grå betonvægge er overfladebehandlet med støvbinder/lak. Vægge må ikke tapetseres. Der må gerne bores huller til hylder, billeder mv. i vægge. Ønskes betonvægge malerbehandlet, skal det aftales med den pågældende inspektør, og evt. behandling af betonvægge skal ske efter en bestemt anvisning. 3 og 4 rums boligerne udlejes med fortrin til ansøgere med 1 eller flere børn under 18 år. Der er 17 stk. p-pladser i garageanlæg til leje efter venteliste (pladserne kan kun lejes igennem Boligkontoret Århus indtil 15.10.2030).
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende ved Randersvej, tæt på centrum, letbane, daginstitution, skole og indkøb. Der er elevator. Boligerne har altan. Der er et depotrum på ca. 2-4 m2 placeret i boligen. Der er forberedt for vaskemaskine. Der er cykel-parkering 2-3 stk. pr. bolig.
Afdeling Link til afdeling bk-aarhus.dk/selskabs-og-afdelingshjemmesider/boligkontoret-aarhus/afdelinger/79-nordbjerg/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bk-aarhus.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top