Har du problemer med at logge ind? klik her for mere information

Udskriv

Afd. 76 Helsingforsgade

Lejlighed 3 værelser
6 boliger 89 m2
Indskud: 35.368 Kr.
Boligleje 7.623 Kr.
Aconto vand 300 Kr.

Generelt om Afd. 76 Helsingforsgade

Byggeriet er i 3, 4 og 5 etager. Bebyggelsen er opført i mursten i 2020. Boligerne er indflytningsklar pr. 01.10.2020. Lejemålene er i 1 plan. Nogle boliger har altan. Der er tagterrasse. I hver bolig er der 1-2 skabssektioner á 1-2 skabe på hjul (afhængig af boligstørrelse). Køkken er udstyret med komfur, ovn, emhætte og køle-/fryseskab. Arealerne er opgjort brutto. Dvs., at alle arealer til ydervægge og skillevægge er medtaget, ligesom en andel af fællesarealer er medregnet. Boligerne er beliggende Helsingforsgade 5 A-B-C-D. 64 stk. 1-3 vær. 51 boliger er forbeholdt PHD og Post Doc studerende (kontakt Boligkontoret Århus for at få sat fortrin på din ansøgning). Derudover er der i afdelingen 65 ungdomsboliger, som søges via www.ungdomsboligaarhus.dk, hvor du også kan se hvad disse boliger indeholder.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr.
  • Udgifter ud over husleje: Varme og el betales direkte til udbyder. Internet gratis basispakke 1/1Mb - yderligere bestilles og betales direkte ved Bolignet Århus. Tv bestilles og betales direkte ved Bolignet Århus.
  • Særlige vilkår: Der er fælles vaskeri mod betaling. Der er elevator. For at få fortrin til de boliger der KUN udlejes til PHD og Post Doc studerende - SKAL du kontakte Boligkontoret Århus.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende på Helsingforsgade. Beliggende tæt på Storcenter Nord. Der er tremmerum til hvert lejemål. Nogle af boligerne har altan. P-kælder med plads til 37 alm. biler, 2 el-biler og 3 handicap pladser. Cykelparkering i kælderen. Der er et stort fælles opholdsrum.
Afdeling Link til afdeling www.bk-aarhus.dk/afdeling76
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bk-aarhus.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top