Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 35 Stenhøjgårdsvej

Rækkehus 2 værelser
12 boliger 55 m2
Indskud: 12.906 Kr.
Husleje 4.583 Kr.
Vand 297 Kr.

Generelt om Afd. 35 Stenhøjgårdsvej

Afdelingen er opført i 1972 og består lige nu af 48 klyngehuse i forskudt plan og 22 rækkehuse i et plan, som er beliggende Stenhøjgårdsvej 2-48 og 1-81.

  • Husdyr: Det er tilladt at have hund og kat, max 2 husdyr i alt. Se husdyrreglementet på hjemmesiden www.domibolig.dk.
  • Udgifter ud over husleje: El og varme afregnes direkte til leverandører. A conto vand opkræves via huslejen.
  • Særlige vilkår: Hårde hvidevarer: Komfur findes i boligerne. Mulighed for tv, telefon og internet via AURA fiber. Alle boliger er røgfri, og der må ikke ryges indendørs.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende i den centrale (østlige) del af Malling og er lige nu under nedrenovering til sokkel. Renoveringsprojektet forventes afsluttet i efteråret 2022. Information om renoveringsprojektet kan findes på afdelingens hjemmeside via link nedenfor. Individuel modernisering af køkken og bad er godkendt på et afdelingsmøde, men er kun en mulighed i lejemålene i nr. 9A-9E. Plantegninger for hvert lejemål kan findes under beliggenhedsplanen på afdelingens hjemmeside via nedenstående link.
Afdeling Link til afdeling domibolig.dk/domi-boligs-afdelinger/malling/afdeling-35-stenhoejgaardsvej-malling/
Boligorganisation Link til hjemmeside www.domibolig.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top