Har du problemer med at logge ind? klik her for mere information

Udskriv

Afd. 23 Grønnegade

Lejlighed 1 værelser
1 boliger 96 m2
Indskud: 35.600 Kr.
Boligleje, hens.vedl.konto 6.286 Kr.
ac varme 650 Kr.
ac vand 275 Kr.

Generelt om Afd. 23 Grønnegade

Etagebyggeri opført i 1953-59 i røde mursten. Grønnegade 101. st. th. New Yorker stemning i Grønnegade. Vi har ombygget et erhvervslejemål til en spændende 1-rums bolig på 96 m². Boligens udformning gør det muligt at indrette den i forskellige zoner efter behov. Boligen er beliggende i stueetagen.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde 1 kat i afdelingen. Der er forbud mod besøg af kamphunde eller muskelhunde samt blandinger heraf. Der er dog mulighed for at ansøge om tilladelse til hold af servicehund.
  • Udgifter ud over husleje: El afregnes til valgte leverandør. Bemærk aconto forbrug kan variere fra bolig til bolig.
  • Særlige vilkår: Der er fælles vaskeri. Boligen har B-ordning Vi gør opmærksom på, at lejemålet istandsættes i løbet af de første 14 dage af lejeperioden. Derfor må du påregne håndværkere i lejemålet i de første 14 dage.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende i Århus C. tæt på Århus centrum og kun et stenkast fra Vesterbro Torv. Bygningen har rødt vingetegl som tagbeklædning. En del af bebyggelsen er bygget i hesteskoform rundt om Skt. Marcus Kirken. I afdelingens haveanlæg er der gode legeområder for mindre børn. I nærheden ligger Botanisk Have og Den Gamle By. I 2006-07 blev der foretaget en renovering af faldstammer, vandrør og en total modernisering af badeværelserne. Selskabslokale med plads til 40 personer.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.boaarhusomegn.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top