Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 76 Helsingforsgade

Lejlighed 2 værelser
8 boliger 80 m2
Indskud: 32.623 Kr.
Boligleje 7.559 Kr.
Aconto vand 250 Kr.

Generelt om Afd. 76 Helsingforsgade

Byggeriet er i 3, 4 og 5 etager. Bebyggelsen er opført i mursten i 2020. Lejemålene er i 1 plan. Nogle boliger har altan. Der er tagterrasse. I hver bolig er der 1-2 skabssektioner á 1-2 skabe på hjul (afhængig af boligstørrelse). Arealerne er opgjort brutto. Dvs., at alle arealer til ydervægge og skillevægge er medtaget, ligesom en andel af fællesarealer er medregnet. Boligerne er beliggende Helsingforsgade 5 A-B-C-D. 64 stk. 1-3 vær. 51 boliger er forbeholdt PHD og Post Doc studerende (kontakt Boligkontoret Århus for at få sat fortrin på din ansøgning). Derudover er der i afdelingen 65 ungdomsboliger, som søges via www.ungdomsboligaarhus.dk, hvor du også kan se hvad disse boliger indeholder.

  • Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr.
  • Udgifter ud over husleje: Vand betales a/c over huslejen. Varme og el betales direkte til udbyder. Bolignet Aarhus: Tv/Internet bestilles og betales direkte til Bolignet Aarhus. Internet gratis basispakke 1/1Mb.
  • Særlige vilkår: Der er fælles vaskeri mod betaling. Der er elevator. Køkken er udstyret med nedfældet keramisk kogeplader med 4 kogezoner i boliger over 54 m2 og 2 kogezoner i boliger på 54 m2 eller mindre, indbygningsovn, emhætte og køle-/fryseskab eller køleskab med fryseboks. For at få fortrin til de boliger der KUN udlejes til PHD og Post Doc studerende - SKAL du kontakte Boligkontoret Århus.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende på Helsingforsgade. Beliggende tæt på Storcenter Nord. Der er tremmerum til hvert lejemål. Nogle af boligerne har altan. P-kælder med plads til 37 alm. biler, 2 el-biler og 3 handicap pladser. Cykelparkering i kælderen. Der er et stort fælles opholdsrum.
Afdeling Link til afdeling www.bk-aarhus.dk/afdeling76
Boligorganisation Link til hjemmeside www.bk-aarhus.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top