Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 81, Svaneparken

Seniorboliger 3 værelser
10 boliger 88 m2
Indskud: 35.300 Kr.
Husleje 8.459 Kr.
Aconto el 521 Kr.
Aconto vand/Vandafled. 270 Kr.
Antennebidrag 246 Kr.

Generelt om Afd. 81, Svaneparken

Afdelingen opføres i 2016 med indflytning i september og oktober måned 2016. Afdelingen består af familieboliger i 1 og 2 etager med have til. Rækkehuse fordelt på 3, 4 og 5 rums boliger. Afdelingen har desuden 10 stk. +55 boliger. De 10 stk. + 55 boliger er 3 rums rækkehuse i et plan med have. I afdelingen er 15 stk. boliger defineret som røgfri boliger. Det betyder at det ikke er tilladt at ryge i lejemålet.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde husdyr i afdelingen. Enten 1 kat eller 1 hund. De specifikke regler for husdyrhold kan være forskellige fra afdeling til afdeling. Reglerne fremgår af afdelingens husorden eller husdyrreglement.
  • Udgifter ud over husleje: Udgifter til vand og varme betales direkte til forsyningsselskaberne efter forbrug. Vandafledningsafgift opkræves a/conto af ALBOA. Udgift til el opkræves a/conto af ALBOA. Boligerne har egne forbrugsmålere. Lejer står selv for evt. internet opkobling.
  • Særlige vilkår: Afdelingen har A-ordning. Der er induktionsplade, varmluftovn og emhætte i alle boliger. Der er forberedt installation til kølefryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og kondenstørretumbler. Lejer skal selv medbringe disse maskiner. Der er fælleshus og gæsteværelser i afdelingen, men ingen fælles vaskeri.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende på Sangsvane Allé i Galten. Der er busforbindelse på Silkeborgvej (ca. 200 meters afstand) og der er indkøbsmulighed i nærheden. Der er et redskabsrum til samtlige boliger. Fælles antenneanlæg, hvor YouSee er signalleverandør.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.alboa.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top