Udskriv

Afd. 81, Svaneparken

Seniorboliger 3 værelser
10 boliger 88 m2
Indskud: 35.300 Kr.
Husleje 8.070 Kr.
Aconto el 521 Kr.
Aconto vand/Vandafled. 270 Kr.
Antennebidrag 226 Kr.

Generelt om Afd. 81, Svaneparken

Afdelingen opføres i 2016 med indflytning i september og oktober måned 2016. Afdelingen består af familieboliger i 1 og 2 etager med have til. Rækkehuse fordelt på 3, 4 og 5 rums boliger. Afdelingen har desuden 10 stk. +55 boliger. De 10 stk. + 55 boliger er 3 rums rækkehuse i et plan med have. I afdelingen er 15 stk. boliger defineret som røgfri boliger. Det betyder at det ikke er tilladt at ryge i lejemålet.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde husdyr i afdelingen. Enten 1 kat eller 1 hund. De specifikke regler for husdyrhold kan være forskellige fra afdeling til afdeling. Reglerne fremgår af afdelingens husorden eller husdyrreglement.
  • Udgifter ud over husleje: Udgifter til vand og varme betales direkte til forsyningsselskaberne efter forbrug. Vandafledningsafgift opkræves a/conto af ALBOA. Udgift til el opkræves a/conto af ALBOA. Boligerne har egne forbrugsmålere. Lejer står selv for evt. internet opkobling.
  • Særlige vilkår: Afdelingen har A-ordning. Der er induktionsplade, varmluftovn og emhætte i alle boliger. Der er forberedt installation til kølefryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og kondenstørretumbler. Lejer skal selv medbringe disse maskiner. Der er fælleshus og gæsteværelser i afdelingen, men ingen fælles vaskeri.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende på Sangsvane Allé i Galten. Der er busforbindelse på Silkeborgvej (ca. 200 meters afstand) og der er indkøbsmulighed i nærheden. Der er et redskabsrum til samtlige boliger. Fælles antenneanlæg, hvor YouSee er signalleverandør.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.alboa.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top