Er du nysgerrig på hvilken placering du har på ventelisten? Eller hvor du kunne være på ventelisten, hvis du endnu ikke er medlem af Aarhusbolig? Tryk her og prøv vores ventelisteberegner. 

Udskriv

Afd. 77 Hvidmosegård (+55)

Seniorboliger 4 værelser
6 boliger 105 m2
Indskud: 32.900 Kr.
Husleje 8.303 Kr.
Råderetsarbejde 88 Kr.

Generelt om Afd. 77 Hvidmosegård (+55)

Afdelingen Hvidmosegård er opført i 2009 som murstensbyggeri. I alt 26 stk. +55 boliger, fordelt på 2, 3 og 4 værelses rækkehuse, alle i et plan med have. Beliggende Hattemagertoften 6-60, 8270 Højbjerg.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat. De specifikke regler for husdyrhold kan være forskellige fra afdeling til afdeling. Reglerne fremgår af afdelingens husorden eller husdyrreglement.
  • Udgifter ud over husleje: Der er direkte afregning efter måler til de enkelte leverandører.
  • Særlige vilkår: Afdelingen har A-ordning. Der er komfur og emhætte i boligen. Kølefryseskab, vaskemaskine og evt. tørretumbler skal lejer selv medbringe. Der er IKKE fællesvaskeri.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende i Håndværkerparken. Kwik Spar købmand (Biksen) 150 m. Kvickly Ekstra, Føtex og Netto ligger indenfor en radius af 1 km. God busforbindelse. Fælles antenneanlæg, hvor Stofa er signalleverandør.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.alboa.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top