AARHUSbolig ændrer gebyrsatsen for de tre måder du kan være tilmeldt ventelisten; Bero, E-tilbud og E-tilbud+: Se priser her

Du kan læse mere og eventuelt vælge en anden tilmelding, end den du har, her: læs mere her

 

Udskriv

Afd. 76 Engelundsvej (+55)

Seniorboliger 3 værelser
9 boliger 82 m2
Indskud: 27.300 Kr.
Husleje 6.959 Kr.
Aconto varme 554 Kr.

Generelt om Afd. 76 Engelundsvej (+55)

Afdelingen består af 25 stk. +55 boliger. Boligerne er opført i 2008 som murstenbyggeri, og er alle i et plan med have fordelt på 2, 3 og 4 værelses lejligheder. Beliggende Engelundsvej 180-228, 8260 Viby J.

  • Husdyr: Det er tilladt at holde en hund eller en kat. De specifikke regler for husdyrhold kan være forskellige fra afdeling til afdeling. Reglerne fremgår af afdelingens husorden eller husdyrreglement.
  • Udgifter ud over husleje: Der er direkte afregning på el og vand til de respektive leverandører.
  • Særlige vilkår: Afdelingen har A-ordning. Der er glaskeramisk komfur og emhætte i boligen. Lejeren skal selv medbringe kølefryseskab, vaskemaskine, tørretumbler og evt. opvaskemaskine. Der er IKKE fælles vaskeri i afdelingen.
  • Yderligere info: Afdelingen er beliggende i Viby. Der er ca. 500-600 meters afstand til nærmeste indkøbsmulighed. God busforbindelse. Der er fælles antenneanlæg, hvor Stofa er signalleverandør. Der er ikke kælderrum i afdelingen, men hvert hus har et redskabsrum ved indgangsdøren. Der er ikke mulighed for at leje garage eller carport i afdelingen.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.alboa.dk
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top