AARHUSbolig ændrer gebyrsatsen for de tre måder du kan være tilmeldt ventelisten; Bero, E-tilbud og E-tilbud+: Se priser her

Du kan læse mere og eventuelt vælge en anden tilmelding, end den du har, her: læs mere her

 

Udskriv

Afd. 28, Storbylandsby2

Rækkehus 2 værelser
34 boliger 74 m2
Indskud: 29.641 Kr.
Leje 6.087 Kr.
A/c vand 300 Kr.
A/c varme 250 Kr.

Generelt om Afd. 28, Storbylandsby2

Afdelingen er opført i 2022 og består af:2 og 3 værelses boliger på 49m2 - 90 m2 Boligerne er opført med udvendig beklædning i Grå/sort naturskifer og varmebehandlet træ. Afdelingens adresser Olof Palmes Alle, 3A - 9H

  • Husdyr: Det er tilladt at holde 1 husdyr, en hund eller 1 kat
  • Udgifter ud over husleje: Vand og varme opkræves sammen med huslejen af boligselskab. El afregnes direkte med forsyningsselskab. Tilmelding og betaling af kabel tv og internet sker direkte til forsyningsselskab.
  • Særlige vilkår: Alle boliger har adgang til skur med egen indgang. I badeværelse er der klargjort for opsætning af vaskemaskine og kondenstørretumbler. I køkken er der monteret emhætte, kogeplade, indbygningsovn og køle-/fryseskab. der er endvidere forberedt til opvaskemaskine.
  • Yderligere info: Afdelingen består af 40 stk. rækkehuse, hvoraf de 20 formidles af Aarhus Kommune til udsatte borgere. Afdelingen er beliggende centralt i Aarhus Nord, med gode bus- og nærbaneforbindelser. Boligerne overtages istandsat, vedligeholdelsesreglement Model A.
Boligorganisation Link til hjemmeside www.oestjyskbolig.dk/
logo

Øvrige boliger i afdelingen

Øvrige boliger i afdelingen

Til top